【第一次潛水 --- 淆底】


N年前學潛水,係因為好奇海底世界係點? 睇D影片、D相好靚,但又淆底。在朋友鼓勵之下,我就咁比佢「拉左落水」,同大夥人去左菲律賓考牌。

結果原來比我想像中容易! 仲好快睇到「大野」,好緊張但又要控制情緒,一下子唔知點形容。當然要學既話,就要跟對代理、教練或 Dive shop 啦。

潛水好治愈,快來跟我一起冒險吧!
潛水,是一門高深學問。如果你喜愛冒險,探索奇妙的海底世界,成為一位開放水域潛水員是你最重要的第一步。睇多少影片、相片都不及親身以肉 眼去看一次! 有時感到心很平 靜、偶有驚喜、有時是多麼震 撼、壯觀架!

初階開放水域潛水員課程 — 包括以下三個主要階段: ✅理論課堂 - 講解潛水基本理論原則 ✅平靜水域訓練 - 學習基本潛水技能 ✅開放水域訓練 – 重溫及鞏固潛水技能

**************************************************************

套票詳情: https://sunnseaholidays.com/tc/package/diving/diving-course/

免費取得最新旅遊資訊 想定期收到我們的資訊?

請填寫簡單個人資料,我們會定期發送電郵給你